Integratieve Coaching & Therapie


Je binnenwereld verkennen met hoofd, hart en handen.

Praten helpt. Dat staat vast.
Maar soms vind je de juiste woorden niet.
Of blijf je maar praten, maar verandert er verder niks.
Soms zie je het allemaal even niet meer helder.

Daarom gebruik ik niet enkel gesprekstherapie, maar ga ik voor een integratieve aanpak. Ik put uit verschillende stromingen, gebruik verschillende methodieken, volledig afgestemd op de persoon die voor mij zit.

Je verkent jouw binnenwereld met hoofd, hart en handen.
Je ziet andere verbanden, vanuit nieuwe perspectieven.
En je gaat met diepgaande en belichaamde inzichten weer naar huis.

Hieronder geef ik je een kijkje in de werkvormen die ik het meest gebruik.

Voice Dialogue

Dat het soms druk kan zijn in een mensenhoofd, hoef ik jou vast niet te vertellen. Maar wist je ook dat er achter deze interne monoloog een heleboel verschillende personages schuilgaan? Je hebt vast wel al eens gehoord van de innerlijke criticus, of het innerlijke kind.

Met Voice Dialogue leer je deze personages beter kennen, en leer je ze allemaal omarmen als onderdeel van jouw unieke Zelf.
(Zelfs die lastige criticus!)

SoulCollage®

SoulCollage® is een intuïtieve en creatieve manier om in verbinding te komen met jouw innerlijke wijsheid. Aan de hand van afbeeldingen uit tijdschriften maak je collages, of zogenaamde Zielskaarten. Nadien ga je op zoek naar de boodschap die ze jou willen meegeven. Hoe meer je met de kaarten werkt, des te meer kracht ze hebben om patronen in jouw leven te onthullen en veranderen.

Tafelopstellingen

We maken allemaal deel uit van systemen. Denk maar aan je gezin, familie, werk, de samenleving, … Soms loopt het al eens stroef in het systeem, en kan je niet meteen de vinger op de wonde leggen.

Een opstelling is een manier om disfunctionele dynamieken in beeld te brengen, en heling te brengen in het systeem. Bij tafelopstellingen werken we met allerlei houten poppetjes en symbolen als representanten.

Begint het al te kriebelen?

Liever eerst even kennismaken?

Advertisement