Aya’s Atelier


Als je het woord ‘atelier‘ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan de werkplek van een kunstenaar. Misschien denk je wel aan verfborstels, penselen, schildersezels, … Die materialen zal je hier zeker terugvinden, maar toch is dit geen atelier in de klassieke zin van het woord. Hier wordt namelijk niet zomaar kunst gemaakt … Hier wordt Levenskunst gemaakt!

Aya’s Atelier is een speelplaats voor Levenskunstenaars tussen 4 en 12 jaar oud.

Individuele kindercoaching & therapie

Heeft jouw kind nood aan individuele begeleiding en ondersteuning? Ik ben gespecialiseerd in het werken met kinderen met HSP, ASS, ADHD en hechtingsproblematieken.

Je kan mij terugvinden bij groepspraktijk
De Kunst Van Spelen of in de praktijkruimte van Namaste Kids in Kasteel Sterckshof te Deurne.

Kinderyoga

Als kinderyogadocente geef ik les bij Namaste Kids.

Met kinderyoga leren kinderen spelenderwijs hun lichaam en geest beter kennen en in balans brengen. Aan de hand van een thema of prentenboek voeren we samen verschillende asana’s of yogahoudingen uit. We spelen yogaspelletjes, doen ademhalingsoefeningen, en sluiten steeds af met een deugddoende massage of ontspanningsoefening.

Ideaal als naschoolse activiteit, als workshop op school, in de kinderopvang, op familiefeesten of evenementen, op een verjaardagsfeestje, …

Kan ook met kind en ouder/opvoeder of individueel.

Sherborne bewegingstherapie

Bewegingsspelen om het lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen te stimuleren.

Kan ofwel met de hele klas, ofwel met kind en ouder/opvoeder of individueel.

Vakantie-
kampjes

Tijdens de schoolvakanties organiseer ik vakantiekampjes voor kinderen. Het programma bestaat steeds uit een mix van alle muzische domeinen: zowel beweging, muziek, beeld als drama komen aan bod.
Ik werk bewust in kleine groepjes, met aandacht voor kinderen met HSP, ASS, ADHD, …

Muzisch Voorleesuurtje
& Verteltheater

Al van kleins af aan ben ik gebeten door (prenten)boeken. Ik doe niets liever dan voorlezen en verhalen vertellen. Tijdens een muzisch voorleesuurtje vertel ik mijn favoriete verhalen met muzikale ondersteuning erbij. Ideaal voor in de klas, in de bibliotheek, verjaardagsfeestjes, lentefeesten, …

PS: wist je dat ik ook af en toe luisterboeken inlees voor Clavis Uitgeverij 😊?Begint het al te kriebelen?

Liever eerst even kennismaken?

Advertisement